Storitve s področja higiene živil in HACCP:
- Strokovno svetovanje – izdelava in verifi kacija HACCP sistema:
- pregled dokumentacije HACCP
- pregled higienskega stanja objekta, postopkov dela, dokumentacije v procesu, predlog korektivnih ukrepov, mnenje
- izdelava programov za preprečevanje razmnoževanja legionele v vodovodnem omrežju (odvzem vzorcev vode na prisotnost legionele)
- DDD storitev (deratizacija, dezinfekcija, dezinsekcija), postavitev vab in pregledi
- Vzorčenje – odvzem vzorcev živil, pitne vode, brisov na snažnost:
- odvzem vzorcev brez mnenja
- mnenje k rezultatom laboratorijskega preskusa
- Dodatno individualno svetovanje.
- Usposabljaje zaposlenih v zvezi s higieno živil in HACCP sistemom:
- usposabljanje delavcev
- usposabljanje odgovornih oseb
- Strokovni pregledi premičnih in nepremičnih objektov glede njihove zdravstveno higienske ustreznosti ter izdelava mnenja.
- Pogodbeno izvajanje strokovnih nalog higiene živil.

